KVALITET GRADNJE

Fasada

Naš identitet, lice koje nikog ne ostavlja ravnodušnim

Inspirisani idejom da naši objekti imaju lice koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, razvili smo koncept jedinstvenih fasada neobičnih geometrijskih oblika koje doprinose dinamici u prostoru a u isto vreme, nežnom mrežastom teksturom površina završne obrade, daju elegantnost određenoj kompoziciji.

Primenom modernih i dugovečnih materijala i pažljivim akcentovanjem specifičnih elemenata fasade, kao i dekorativnom rasvetom, kreiramo jedinstven izgled naših objekata koji će bez sumnje postati simbol Vašeg kraja.

Prozori I
Balkonska Vrata

Svetlost… energija koja pokreće

Želimo da ambijent, koji kreiramo za Vas, pokreće životnu energiju i čini prostor zdravim, kvalitetnim i prijatnim za boravak. Visoko kvalitetna aluminijumska stolarija velikih staklenih površina od poda do plafona, sa posebno dizajniranim staklenim ogradama na francuskim balkonima i komfornim terasama, neizostavan su deo naše vizije stanovanja.

Roletne

Svetlost ili senka

Elektronska kontrola spuštanja i podizanja aluminijumskih roletni renomiranog proizvođača dodatno doprinosi komforu boravka u stanu i lakoj kontroli svetlosti i senke u Vašem prostoru.

Vrata

Početak novog

Posebno dizajnirana, luksuzna ulazna vrata renomiranog proizvođača svojim sistemom bezbednosti i zvučnom izolacijom zadovoljavaju najviše standarde.

Sobna vrata sa nečujnom bravom od farbanog medijapana u beloj boji. Naravno, našim kupcima ostavljamo mogućnost odabira boje po želji.

Zidovi

Stabilnost i snaga

Fasadni zidovi se izvode od visoko kvalitetnog KLIMABLOK-a debljine 20cm koji uz projektovanu termoizolaciju zadovoljavaju najviše standarde izgradnje. Pregradni zidovi u stanovima se izvode takođe od KLIMABLOK-a, dok se pregradni zidovi između stanova izvode od YTONG Fono Block-a pružajući visok stepen zvučne izolacije koji upotpunjuje kvalitet Vašeg životnog prostora.

Podovi

Dodir prirode u Vašem domu

Parket od punog hrastovog drveta velikih dimenzija u standard ili rustik završnoj obradi, pruža poseban osećaj topline, udobnosti i luksuza.

Keramika

Akcenat u prostoru

Za jedinstven izgled Vašeg kupatila i kuhinje odabrali smo keramiku I klase prevashodno italijanskih, španskih ali i drugih renomiranih svetskih proizvođača. Posebno smo za Vas kreirali više tipova kupatila sa različitim kombinacijama boja. Svesni da odabir keramike ima veliki uticaj na doživljaj prostora u celini, trudimo se da po Vašoj želji osmislimo i kreiramo poseban individualni dizajn. Ponudu opreme i materijale kao i završne obrade podova i zidova možete pogledati i odabrati u našem show room-u.

KUPATILA I SANITARIJE

Elegantnost u svakom detalju

Naš izbor su elegantno dizajnirani modeli sanitarija renomiranih evropskih proizvođača. Konzolne WC šolje sa GROHE ugradnim vodokotlićima su od samog početka naš standard. Tuš kabine dizajniramo od kaljenog stakla sa linijskim podnim rešetkama i posebno projektovanim nišama u zidu za šampone koje potvrđuju funkcionalnost i najmanjeg prostora u Vašem kupatilu. Baterije vrhunskih proizvođača upotpunjuju jedinstven i moderan izgled naših kupatila.

Grejanje i hlađenje

Energija za potpunu ugodnost

Grejanje i hlađenje sistemom toplotnih pumpi smo od samog početka prepoznali kao neizostavan deo standarda izgradnje našeg brenda. Komfor koji pruža mogućnost regulacije temperature zasebno u svakoj prostoriji je nemerljiv. Prostorije su opremljene parapetnim fan-coil uređajima koji uz dodatno podno grejanje u kupatilu i kuhinji pružaju optimalnu temperaturu i leti i zimi. Ekonomičnost i efikasnost obnovljivih izvora energije koji pružaju komfor isporuke energije 24h, uz najmanje troškove u odnosu na sve sisteme grejanja/hlađenja, predstavljaju prednost koju Vam nudimo.

Lift

Pouzdanost i funkcionalnost sa stilom


Liftovi renomiranog grčkog proizvođača KLEEMANN garantuju trajnost, funkcionalnost i kvalitet a svojim posebnim izgledom upotpunjuju moderan dizajn naših objekata.

Garaža

Moje parking mesto – moje malo bogatstvo

Za dodatni komfor projektujemo veoma funkcionalne garaže sa širokim pristupnim rampama i prostorom za kretanje vozila. Nudimo Vam mogućnost odabira klasičnih parking mesta ili parking mesta na auto platformama renomirane nemačke kompanije WÖHR koja je po kvalitetu svojih proizvoda visoko rangiran na listi svetskih proizvođača ove vrste parking sistema.

ZAJEDNIČKE PROSTORIJE

Sreća je u malim stvarima


Uz visok kvalitet izgradnje, veliku pažnju posvećujemo dizajnu i funkcionalnosti zajedničkih prostorija u objektu, koje su osmišljene tako da učine prostor prijatnim za boravak.

Dizajn enterijera ulaza neraskidivi je deo jedinstvene priče koja putuje od spoljašnjosti ka unutrašnjosti.

Bezbednost

Sigurna zona Vašeg ulaganja

Aspekt bezbednosti je jako važan prilikom odabira životnog prostora radi zastite Vas i Vaše imovine. Naši objekti su opremljeni video nadzorom oko i unutar objekta proizvođača SONY sa snimanjem u full HD rezoluciji na svim kamerama 24h/365 dana u godini.

Spoljno uređenje

Od ideje do realizacije

S ciljem da dodatno oplemenimo vizuelni identitet naših objekata, posebnu pažnju posvećujemo mogućnosti očuvanja postojećeg i planiranju novog zelenila na parceli koje doprinosi kreiranju prijatnog i toplog ambijenta Vašeg budućeg doma.

DIZAJNIRAJTE SAMI

BUDITE AUTENTIČNI

U svakoj fazi projektovanja možete da utičete na proces kreiranja Vašeg doma. Na raspolaganju su Vam naše arhitekte, projektanti i inženjeri kako bi svaki deo stana prilagodili Vašim potrebama i željama.